torstai 30. huhtikuuta 2009

Vappua !!!

Oikein mukavaa Vappua ihanaiset! (nyt kotiin valmistamaan huomista picniciä varten sushia ja sämpylöitä!)

V

keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

LiLo & Nylon

Meidän oma LiLo huhtikuun Nyllen kannessa (10-vuotis juhlanumero!). Toivottavasti löytyy vielä kaupoista, oon niin myöhässä! (ja toivottavasti mimmi ei laihdu ihan olemattomiin erosurujen takia, lomakuvista päätellen surupaasto aika pahasti käynnissä...)

But we love you Lilo!

V







tiistai 28. huhtikuuta 2009

Hih


V

Kesäasu

Vanessa Hudgensilla on superkiva kesätyyli. Kaikki natsaa: paita, kengät, laukku, rannekoru, hiukset ja aurinkolasit. Oletan että ruutupaitiksen alla on rennot farkkushortsit. Itsellä ainakin olisi. Eniten himoitsen laukkua ja hulmuavan pitkiä hiuksia.

V

Onnenpäivät!

Nyt niitä saa. Halvalla. Treenivaatteita. Meikän onnenpäivät eli Niken ystävänmyynti. Alla kutsu sekä mun saalis. Ahh tätä onnea. Tänään vähintään kahteen jumppaan. :D

V




maanantai 27. huhtikuuta 2009

I got googled, again!

Google teki sen taas! Morsetuksen keksijän Samuel Morsen synttäreiden kunniaksi Google-hakukoneen tunnus oli kuvitettu graafisesti varsin makeeksi, mitenkäs muuten kuin, morsettaen.

N

perjantai 24. huhtikuuta 2009

Anna sen soida!

Kyllä meitä musadiggareita nyt herkutellaan. Kova line up Flow:hun, Band of Horses tulee Tavastialle 18.8., Massive Attack konsertoi Suomessa lokakuussa ja helsinkiläiset pääsevät sittenkin [UMFin lopetettua] vuosittaiselle luokkaretkelle Turkuun, kun heinäkuun lopulla siellä järjestetään Turku Modern -festivaali! Ja lisää varmasti vielä luvassa. Ei huono vuosi!

N

keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Inspiraatioideoita

Myönnän, omistan aivan liikaa vaatteita. Huonoa siinä tietenkin on se tolkuton rahamäärä joka niihin on palanut, mutta se on myös ekologisesti hyvin huono asia. Nyt tosin sisäinen maailmanparantajani on piilossa ja aion valittaa vaatekaappini sisällöstä täysin pinnallisesta syystä. Ongelma on se, että sinne unohtuu vaatteita pinojen alimmaisiksi tai henkarikaapin reunimmaisiksi. Unohdan, että olen joko ne joskus ostanut tai muuten vaan en muista omistavani niitä. Kuitenkin joka perjantai valittelen, että tarvitsisin viikonlopun juhliin jotain uutta. Nyt kevään mittaan olen keksinyt asiaan ratkaisun; Lookbook.
Lookbook ei ole mikään uusi löytö, mutta olen keksinyt sille uuden hyötykäytön. Joka viikko kerään sieltä ns. viikon suosikki -kuvat ja kerään ne kasaan. Sitten kun viikonloppu alkaa lähestyä, katson sen viikon kuvista ideoita ja tyylejä ja kaivan kaapistani näihin vastaavia vaatekappaleita. Ja jos mitenkään en saa varioitua kaapistani mitään sopivaa, saan suunnata kauppaan. Etsiessä löytyy vahingossa unohtuneita paitoja, hameita, legginsejä, vöitä yms. 
Ensi viikonloppuna minulla on tiedossa kahdet kestit, ja lämpötilakin näyttää enemmän kuin lupaavalta (kts. kuva), oli aika kerätä viikon inspiraatiolista. Se näyttää jo ihanan keväiseltä! Ja molempiin kutsuihin aion lähteä tietenkin upouudella pyörälläni!

N


tiistai 21. huhtikuuta 2009

Dan Martensen

Esittelysarja lempparikuvaajistani jatkuu, tällä kertaa vuorossa nykiläinen Dan Martensen. Tykkään Martensenin kuvista todella paljon; kuvissa sitä fiilistä ja yksinkertaisuutta, jotka muhun kolahtaa. Valokuvaajan muotistooreja sekä henkilökuvia on julkaissut mm i-D, GQ, Exit, VMan. (HM Dividedin 09 kesän kamppanjakuvat on muuten Martesenin käsialaa.) 

V













keskiviikko 15. huhtikuuta 2009

Cover girl Blake

Kaunis Blake Lively koristaa toukokuun Alluren kantta. Kuvista en ole mitenkään superfiilareissa, mutta Serena on aina yhtä tyrmäävä.

V




tiistai 14. huhtikuuta 2009

Aika pestä ikkunat

Taas keväthehkutusta, mutta on se vaan kivaa kun on valoisaa, ja näkee aamulla oman kodin luonnonvalossa. Alla inspiraatiokuvia jotka kaikki ihanasta Emman desingblogista. (onko kadut jo pyyhitty, voiko jo pestä ikkunat?)

V












Haluaa: isoja valokuvatauluja, puulattian, kauniita vaaseja, simppelin lipaston jonka päällä kauniita asioita, simppelin ison jalkalampun.....

maanantai 13. huhtikuuta 2009

Kevät on kiva

Pakko fiilistellä muutamia juttuja.

V

Vihdoin pyörällä töihin!

Ja ekalla pyörämatkalla eka kerta päällä nahkatakki. (joka ei näy maailman ihanimman ja lämpimimmän kauliksen alta)

Tää uskollinen menopeli oli seissyt koko talven ulkona. Kylmiltään lähdin sillä ekalle matkalle ja hyvin toimi. 

     Nyt näitä voi alkaa käyttämään!

       Nahkatakki-kausi: parhautta. Rakastan tota rotsia, ahh!

Mun uus lelu! Miten siistiä istua sporassa ja tsekkailla musavideoita you tubesta. hiton siistiä.

   Ei enää kevät/kesä muotieditorialeja ulkona paukkupakkasella!

Kuvaaja pakkautuneena ku mallit tärisee vieressä. "yritä näyttää siltä et sulla ei oo kylmä"

Stylisti Emma ja yks paleltunut malli.


Ja vikaks Twilight-fiilistelyä. N ehti hehkuttaa jo kauan sitten ja nyt vasta pääsiäislomalla sain katsottua leffan. HUH miten hyvä.
Klipissä soundtrack stillikuvilla.