keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Inspiraatioideoita

Myönnän, omistan aivan liikaa vaatteita. Huonoa siinä tietenkin on se tolkuton rahamäärä joka niihin on palanut, mutta se on myös ekologisesti hyvin huono asia. Nyt tosin sisäinen maailmanparantajani on piilossa ja aion valittaa vaatekaappini sisällöstä täysin pinnallisesta syystä. Ongelma on se, että sinne unohtuu vaatteita pinojen alimmaisiksi tai henkarikaapin reunimmaisiksi. Unohdan, että olen joko ne joskus ostanut tai muuten vaan en muista omistavani niitä. Kuitenkin joka perjantai valittelen, että tarvitsisin viikonlopun juhliin jotain uutta. Nyt kevään mittaan olen keksinyt asiaan ratkaisun; Lookbook.
Lookbook ei ole mikään uusi löytö, mutta olen keksinyt sille uuden hyötykäytön. Joka viikko kerään sieltä ns. viikon suosikki -kuvat ja kerään ne kasaan. Sitten kun viikonloppu alkaa lähestyä, katson sen viikon kuvista ideoita ja tyylejä ja kaivan kaapistani näihin vastaavia vaatekappaleita. Ja jos mitenkään en saa varioitua kaapistani mitään sopivaa, saan suunnata kauppaan. Etsiessä löytyy vahingossa unohtuneita paitoja, hameita, legginsejä, vöitä yms. 
Ensi viikonloppuna minulla on tiedossa kahdet kestit, ja lämpötilakin näyttää enemmän kuin lupaavalta (kts. kuva), oli aika kerätä viikon inspiraatiolista. Se näyttää jo ihanan keväiseltä! Ja molempiin kutsuihin aion lähteä tietenkin upouudella pyörälläni!

N


1 kommentti:

  1. se olis myös erittäin siistii, ku joku muu tulis stailaa omia retkuja...

    nim. EI MITÄÄN päällepantavaa!

    v

    VastaaPoista