torstai 5. helmikuuta 2009

Vihreä mekko

Tänään aukeaa mielenkiintoinen uusi vaatekauppa The Green Dress Laivurinkadulle Viiskulmaan. Kauppa keskittyy tuotteisiin joiden takana on joku eettinen tarina tai arvo. He mm. tuovat markkinoille eettisesti valmistettua tanskalaista Bllack Noir -merkkiä sekä Afgan Hands -tuotteita, jotka tukevat Afgaaninaisia! Kauppa tulee myymään uuden tavaran lisäksi myös kierrätettyjä vaatteita ja asusteita. The Green Dressin erikoisuuksiin kuuluu myös oma kustomointi- ja suunnittelupalvelu, stylistipalvelu ja varsin harvinainen merkkilaukkujen vuokrauspalvelu! Jos et halua sijoittaa ikiomaan Chaneliin, Gucciin tai Marc Jacobsiin, The Green Dress vuokraa niitä illaksi tai vaikka viikoksi. Kuulostaa lupaavalta! Henkilökohtaisesti kauppa saa ison plussan ihastuttavasta puna-valkoisesta lattiasta. Virkistävä lisä Helsingin putiikkitarjontaan.

N4 kommenttia:

 1. toinen vihreän mekon takana hyörivistä tyypeistä on Jani Toivola. ihan super tyyppi! hitsi ku ehtis jo huomenna tsekkaamaan puljun!

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa oikeen hienolta ja hyvältä kaupalta, mahtavaa että välillä jotain erilaista kaikkien niiden H&M:ien tilalle! :)

  VastaaPoista
 3. Mainio idea, näitä ei ole liikaa.

  Millähän hinnalla irtoisi Gucci ravintolaillaksi pöytänaapureiden kahdehduttamiseen ;)

  VastaaPoista
 4. Kävin katsastamassa kaupan lauantaina! Varsin ihastuttava paikka! Hintahaitaria esimerkiksi vuokralaukuista en kysynyt, mutta ihan kivoissa hinnoissa liikuttiin muissa vaatteissa ja asusteissa. Mm. virkattu pikkulaukku lähti alle 80e jota aloin enemmän kuin tosissaan harkitsemaan. Suosittelen ehdottomasti!

  N

  VastaaPoista