sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Happy new year and happy new blog!

Hoi!

Tervetuloa Too Little Too Late-blogiimme! Ajatuksena on tuputtaa teille kuvia ja tekstiä kaikesta mahdollista pienestä ja kauniista, suuresta ja turhasta. Mm. designista, muodista, lehdistä, taiteesta, humppaamisesta, matkustamisesta, sisustuksesta, musiikista, pojista&tytöistä etc. Emme ikinä uskoneet tekevämme blogia, mutta huhhei, tässä nyt sitten mennään..! Koska emme ota itseämme, saati blogiamme, liian vakavasti, kaikki ideat ja ehdotukset ovat ehdottomasti tervetulleita!

Meitä on siis kaksi.
Toinen (V) valokuvaa ja istuu päivittäin toimistolla 13 pojan kanssa tekemässä mediaa. Vapaa-ajalla urheiluhulluilee, haaveilee seuraavasta surffireissusta ja viettää liikaa aikaa tv:n kanssa.

Se toinen (N) tuijottaa kymmenen tuntia päivässä tietokoneen ruutua ja tekee graafista suunnittelua. Vapaa-ajalla penkkiurheilee, haaveilee muutosta New Yorkiin ja ostelee tavaroita uuteen kotiinsa.

Me molemmat rakastamme matkustamista, lehtiä, tanssimista, singstaria, pyöräilyä, kesää, festareita, turhia vaateostoksia ja ystäviä. Teemme yhdessä lehteä ja se on intohimomme.

Nyt se alkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti