tiistai 8. helmikuuta 2011

converse & marimekko

Mun suosikki tennarivalmistaja Converse ja Marimekko ovat juonineet yhdessä täksi kevääksi naisille suunnatun malliston. Wow. En malta odottaa, että nään nuita tennareita livenä. ( tossuja valikoiduissa Conssin ja Marimekon myymälöissä viikolla 9!) Ja tää video on jees.

V




iki-ihana

Löysin eilen internetin syövereistä nämä ihanat Mario Testinon (tosi vanhat, 2003..?) ottamat kuvat Katesta. Mimmi on ja pysyy freshinä ja upeana ja muuntautumiskykyisenä vuodesta toiseen. Selkeästi Hot top kymppi-naiset listalla. Joku päivä mä listaan nämä kaikki top-naiset. Miten hieno tuo kansi!

V



torstai 3. helmikuuta 2011

Nike Blast 2011

Kaikkien jumppakärpästen lempiviikonloppu lähestyy! Nike Blast 20199 starttaa viikon päästä lauantaina! Sinne! I'm gonna make myself super nike woman! (siis niinkun nuo nikenaiset noissa kuvissa) Ja lisää huutomerkkejä! Hah. No, tätä on odotettu, tulee varmasti upea, hikinen ja inspiroiva viikonloppu. Huippua.

V






tiistai 1. helmikuuta 2011

Lissie

Hei ihanaa Lissie kun tuut tänne Suomeen! Mulla on jo liput sun keikalle! Tässä yksi mun Kid Cudin lempibiiseistä Lissien esittämänä. gotta love. a lot.

V