keskiviikko 25. elokuuta 2010

Nice Guy Johnny

Leffasyksy ei voisi olla kovempi! Welcome to the Rileys, Somewhere, Mr. Nobody ja vielä Nice Guy Johnny! Mistä moinen hemmottelu?

N

tiistai 24. elokuuta 2010

Team Vampire!

Tässä on viime aikoina yksi sun toinen ollut aikamoisen vamppipäissään. N nyt on isoin Kristen Stewart-fani ketä tiedän, ja kohtalaisen kiihkeä Twi-mania näyttäisi vain jatkuvan.. Mutta hei vampyyrit rules! Itse vietin koko viikonlopun vampyyriseurassa. Luin Twilight-sarjan New Moonin ja katsoin n 9 jaksoa True Bloodeja. Parasta.
Alla oleva Rolling Stonen kansi kuvastaa aika hyvin meininkiä True Bloodissa. Pokea ja verta. (Team Eric !!!)

V

keskiviikko 18. elokuuta 2010

new love

Back in the game. Juoksut juostu, reissut reissattu (hah, never!), flow semikoettu. Paljon olisi jaettavaa uusien kuvien, tekijöiden, inspiraation ja kokemusten puitteissa. Että mistä alottaisi..! No pojilla on aina hyvä aloittaa: Joseph Gordon-Levitt olet upea, olen rakastunut! Milloin susta tuli mies? (tyyppi oli ihan äijä Inceptionissa, ihan kunnon leukaperät ja kaikkee)
Joseph. Ahh.

V





perjantai 13. elokuuta 2010

flow flow flowwww

Huh, keskiviikkona aloitettiin ja tänään lähtee siitten virallinen pläjäys käyntiin! Se on Flow tyypit! Kunhan V on pikaissut kunnioitettavan Helsinki City Maratonin, niin molemmat blogin tytöt löytää Suvilahdesta. Niin kuin varmaan teidät muutkin! Moikataan!

N





torstai 5. elokuuta 2010

Happiness is

Nyt on niin ihana projekti meneillään, että pakko jakaa se muillekin! Tai no, en voi spoilata muuten kuin, että siihen liittyy kaksi suosikkinaistani; Minni Havas ja Kristen Stewart. Voi onnea!

N