perjantai 30. heinäkuuta 2010

Kate and Johnny, biggest icons of our time

90-luvulla halusin olla Kate. Olisin ollut maailman kaunein tyttö maailman kauneimman pojan kainalossa. Heitä ei oltu luotu toisilleen, mutta saimmepa jotain mitä ihastella näin 15-vuotta myöhemmin. Uskomatonta kuinka heidän tyyli on säilynyt tähän päivään asti. Meillä kaikilla.

N




torstai 22. heinäkuuta 2010

Robsten forever

Twimania ei näytä lähtevän tästä tytöstä millään irti. Nuo kaksi näyttelijää ovat vain minun silmissäni aivan täydellisiä. Tällä kertaa kuva Kristen Stewartista ja Robert Pattinsonista Teen Voguen kuvauksista vuodelta 2008. Niin kauniita. Ja menkääs katsomaan Eclipse jos ette sitä ole vielä nähneet. New Moon -roskasta ollaan päästy eroon ja palattu ykköstwaikan fiilikseen.

N toivottaa V:lle ihanaakin ihanempaa New Yorkin reissua, tiedät kuinka kateellinen oon!

N


keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

tiistai 20. heinäkuuta 2010

WANTED

dead or alive.

perjantai 16. heinäkuuta 2010

Reddish mint

Tänään tekee mieli punaista ja minttua. Merta ja mansikoita.

N







perjantai 9. heinäkuuta 2010

Welcome to the Rileys

Ah olispa syksy (tai ei oikeesti), meille leffafiilistelijöille kovia uutuuksia luvassa. Ensin jo V:n postaama Somewhere ja James Gandolfinin, Kristen Stewartin ja Melissa Leon tähdittämä Welcome to the Rileys. Kyyneleet silmissä trailerin kanssa. Ja tietty vielä jo-miljoona-kertaa-hoettu-viilein, Kristen!

N

tiistai 6. heinäkuuta 2010

Dear Deer

Jos en ole sitä jo kertonut, niin rakastan peuroja. Koti vilisee figuureja ja mikä tahansa asia, jota koristaa peura harvoin jää hyllyyn. Viimeisinpänä mukaan lähti alennusmyynneistä alla oleva riipus. Riipuksen alla olevat kuvat ovat viimeviikon nettilöydöt täältä.

N







perjantai 2. heinäkuuta 2010

Nokia X6

Syntymäpäivästäni tuli surun päivä. Jouduin luopumaan testilainassa olleesta Nokian X6-puhelimesta! Joku uskalsi jättää niin upean laitteen minun vastuulleni, ja testattua tuli! Tämä Nokian iPhone ei kilpailijalleen pahasti kalpene. Jos omaisin järkevän datapaketin, toimisi nettitoiminnot (joita pystyy wlanilla testaamaan) yhtä joutevasti kuin applen vastaavassa. Yhtä trendikäs kosketusnäyttö, joka ilmeisesti on joistain vanhemmista Nokian malleista kyllä harpannut ison askeleen eteenpäin. Yhden ison miinuksen tämä valko-turkoosi-ihanuus kyllä saa. Tämä Comes with Music -ominaisuus, joka on juuri X6:n ykköstoiminto, ei synkkaa Macin koneiden kanssa. Asennuslevykin on 90-luvulta tuttu mini-cd. Tätä en siis päässyt testaamaan, mutta musiikin kuuntelu toimi ihan hyvin omalla iPodilla samalla kun tekstaili X6:lla. Parasta, ja jopa pienimuotoisella kilpailulla (X6 vs. iPhone) testattu, tässä puhelimessa on kyllä kamera! En ole koskaan ollut mikään kännykkä-kameroiden ihailija, mutta nyt muuttui kyllä mielipide. Taso hipoi jo normaalia pokkarikameraa! Harppaus on huikea. Kiitos Carl Zeiss -linssille! Alla esimerkkikuvia keväältä.

Ei mulla muuta kuin, että haluan sinut takaisin!

N