tiistai 30. maaliskuuta 2010

I love this site

Mä rakastan Hedi Slimanen valokuvapäiväkirjaa. Elämänmakuisia mustavalkokuvia. Mä inspiroidun, huokailen, tykkään kovin kovasti. Ahh.

V








perjantai 26. maaliskuuta 2010

tiistai 16. maaliskuuta 2010

About a boy

Poikia kehiin! Tässä ihana Niko. Kulkee meillä lempinimellä ihananiko. Toimiston kuopus tekee telkkaria opiskelun ohella. Ja sulostuttaa meidän tyttöjen työpäiviä.

V

villis Uff, kengät Sebago, pipo Makia

maanantai 15. maaliskuuta 2010

Helsinki School

Suosittelen että kaikki menevät Helsinki Schoolin näyttelyyn Meilahden Taidemuseoon. Hieno kokonaisuus, päräyttäviä valokuvia. Jopa kohtalaisen kaameassa kankkusessa pystyi inspiroitumaan ja lumoutumaan kun oli niin hyvää valokuvaa näytillä.

V

Wilma Hurskainen.

Nelli Palomäki

Saana Wang

Susanna Majuri


Mulle naiset veivät pidemmän oljenkorren tässä kokonaisuudessa. Ehdottomia suosikkeja Nelli Palomäki yksinkertaisilla mustavalkotöillään, Wilma Hurskainen ja huumorilla höystetyt duunit sekä Susanna Majurin mielettömät Vedentutkijan tytär-sarjan työt

torstai 11. maaliskuuta 2010

Youth group

Nyt paljastetaan tämän viikon kuvan kuvaaja. Lahjakas RJ Shaughnessy. Tässä AIVAN huikea muotikuvaus Losin skeittari-nuorista. Siinä yhdistyy viileys, rentous, hauskuus ja kauneus! Voisiko enää parempia adjektiiveja olla? Kesäfiilis.

N









Viikon kuva

Töistä selvitty vihdoin ja palautetaan taas viikon kuvat kehiin! Pidän teidät hieman pimennossa ja tämän kuvan kuvaajan kerron vasta seuraavassa postauksessa.

N


tiistai 9. maaliskuuta 2010

Alice by Annie L.

Ja tässä vielä hyvinkin vanha, (Vogue Dec 2003) mutta kuinka upea ja nyt niin ajankohtainen muotistoori by megasuper-lahjakkuus Annie Leibowitz. Mallina ihana Natalia Vodianova ja designerit. Nerokkuutta.

V











Alice in Wonderland

Pahoittelut taas melkoisen pitkästä blogihiljaisuudesta. Meni melkoinen opus painoon, ja tämä pitkä ja haastava proggis vei etenkin N:n kaiken vapaa- ja uniajan viimeiseltä kahdelta viikolta... But we are back! Ja se mieletön uusi opuska löytyy hyvin varustetuista lehtipisteistä maanantaina! Lisää siitä ensi viikolla.
Minä ehdin kuitenkin käydä viime viikolla katsomassa ennakkoon Tim Burtonin uutuuden Alice in Wonderlandin. Toimi. Johnny Depp ja Helena Bonham Carter hoitavat luonnollisesti homman aina himaan, mutta muutenkin leffa oli onnistunut mm puvustuksen, stoorin ja castingin suhteen. Bonarina muutama kohtalaisen sekis eläinhahmo, hihihhiii.. Suosittelen. Taitaa olla enskarissa tänä perjantaina.

V