perjantai 26. helmikuuta 2010

Vintagea Villissä puutarhassa

Kapp Ahl esitteli 9. huhtikuuta kauppoihin tulevan Vintage Stories mallistonsa suloisen herttaisessa Kahvila Villipuutarhassa Kalliossa. Ei olisi vaatteet ja kahvila peremmin yhteen sopia. Romanttisia kukkakuoseja, liehuvia helmoja ja ylisöpöjä farkkumicroja peurojen, kukkatapettien ja ihanasti kulahtaneen kaluston seassa. Siis melkein söpöys-OD:t! Tässä Vintage Stories -mallistossa Kapp Ahl on mielestäni onnistunut hyvin. Muhun kolahti muutama kukkatoppi ja nuo alimmassa kuvassa olevat treenattavatäydellinepeppunäihin-microt. Aisaparini N haluaa kuvan noista peuroista seinälleen ja meikä suunnittelee mitä tuolla kahvilassa voisikaan kuvata. Tällaisia paikkoja enemmän Helsinkiin!

V



perjantai 19. helmikuuta 2010

Boy of the week

Ja tadaa, nyt alkaa uusi sarja: viikon tyylipoika! Ja tämä palsta päivittyy säännöllisesti juuri niin usein kun toimistomme astuu joku ihana inspiroiva tyylikäs poitsu... Mutta eikö Juuso olekin cute?! Ihana mustikka-look. Ja kahvimukinkin löysi kaapista matchaamaan outfittiin. Juuso on muuten valokuvaaja.

V

torstai 18. helmikuuta 2010

Mutsias kans

Ennen Mexicon reissua piti tietenkin fiilistellä mexicolaisia leffoja. Ehdittiin sitten jopa yksi katsoa. Mutta onneksi se oli juuri yksi suosikkifilkkoihini kuuluva Alfonso Cuarón Y Tu Mama Tambien. Ahh, mitä kamaa. Mexicon maisemat, pääosa-kundit, espanjan kieli, stoori... Diego Luna ja Gael Garcia Bernal ovat vaan niin mielettömiä näyttelijöitä. Yhden kerran vielä: ahhhhh.
Miten musta tuntuu, että viime vuosina ei ole tullut niin paljon hyviä leffoja. Vai onko se vaan minä...? Mut joo, kaivakaa toi leffa, se jos joku kestää monet katselukerrat.

V







sunnuntai 14. helmikuuta 2010

tiistai 9. helmikuuta 2010

Hälsningar från Stockholm !

Hejjj! ........ Yritin kirjoittaa ensimmäisen lauseen ruotsiksi, mutta en onnistunut. Kielitaito hyvin ruosteessa, fan också.
Tukholmassa kävimme -ja puhuimme englantia- koska Dr. Denim oli ystävällisesti kutsunut meidät katsomaan näytöstään joka oli osa muotitapahtuma Fashion Week by Bernsia. Yhtä kylmä siellä oli kuin täälläkin, mutta kiva se oli hyvässä seurassa viettää maanantaityöpäivää katukyyläten stokislaisia (niillä muåti-ihmisillä oli päällä kauheesti turkista...), nähdä hyvä näytös, syödä hyvin, ja kiertää muutama kauppakin. (Monkissa ja Weekdayssa oli pakko vielä kerran shopata ennenkuin nekin vihdoin tänne rantautuvat keväällä.)
Dr.Denimin meiningistä tykkään. Yksäriä peruskamaa twistillä, ja vielä kuluttajaystävälliseen hintaan. Runway showssa pojat olivat saaneet kaikki pitkät tukat kuin tytöillä, näytti hiton hyvältä.

V

catwalk-kuvat Fashion Week by Berns










keskiviikko 3. helmikuuta 2010

ONLY Airborne Denim


Viime viikolla hieman paleltiin Malmin lentokentällä upeassa talvisäässä ( kylläkin meikälle jo ihan liian kylmässä) ONLY Airborne Denim-tapahtumassa. ONLY lennätti suunnittelija-tiiminsä esitelläkseen kevään mallistonsa sekä myydäkseen tehdastuoreet kamat jälleenmyyjille. ONLY-tiimi reissasi yksityiskoneella 5 päivässä 13 Euroopan kaupunkia. Käytännössä tiimi laskeutuu mestoille, paukkaa nopeasti ulos kamojen kanssa, pystyttävät rekit ja banderollit ja esittely-show voikin heti alkaa. Haipakkaa meininkiä. Mutta hauska idea, ja aina kiva tavata tekijöitä. Mallistossa mm. pilkkua, pitsiä denimillä, mustavalkoista, poikakamu-farkkua ja printtiä. Alla muutamat meikän suosikit.

V





Noi trikoo-ihanuudet on ihan must-juttuja reissuilla. Superrentoa mutta nättiä. Pakko saada tuo pilkkumekko.
Ja pitsipaita ja poikkis-farkut. 

Kauheen kivoja myös nää pressikuvat.

Nike Convention !

Se tulee! Jumppakärpästen odotetuin viikonloppu, liikuntafestari Nike Convention 2010 pärähtää käyntiin ensi viikon perjantaina 12.2. Ensimmäistä kertaa tapahtuma on 3-päiväinen; perjantai on kaikille avoin, joten me ei-prot pääsemme myös fiilistelemään kevään 2010 uusia tuulia. (Aiemmin tapahtuma on ollut suunnattu more or less vain ammattilaisille eli ohjaajille, vaikka joukossa aina ollut himojumppareitakin. Mm meikä..) Ja voi sitä treenin iloa! En malta odottaa: jumppaa, joogaa, tanssia, pumppaamista, hyvää musiikkia, upeita esiintyjiä, kauniita treenattuja ihmisiä... Esiintyjissä suomalaisten konkareiden lisäksi monia ulkomaalaisia huippuja, mm Yong Ho Kim ja James D'Silva. Että mua ei sitten saa baarin ensi viikolla. Fit like damn !!!

Alla kuvia viime vuoden meiningeistä

V





maanantai 1. helmikuuta 2010

Viikon kuva

Meinasin purskahtaa itkuun kun näin tämän. Niin hellyyttävä.

N