perjantai 29. tammikuuta 2010

X-girl

Chloe Sevigny on yksi mun suosikki-tytöistä. Ihmettelenkin, miten en ole aikaisemmin mimmiä täällä hehkuttanut.. (Taitaa muuten olla muuten yksi harvoista tyypeistä, joista ollaan tässä blogissa skidisti eri linjoilla...) Chloe on upean näköinen sellasella hyvällä säröllä, hyvä 'oma' tyyli ja messissä hyvissä proggiksissa; mimmillä on jotenkin homma kasassa. (KIDS on aina ja ikuisesti yksi mun lempileffoista) Esim tää Vicen 1994 teemanumeron kuvaus. Niin viileetä kamaa. Kuvat: Annabel Mehran

V







torstai 28. tammikuuta 2010

Skins skins skins

Tänään se alkaa! Skinsin aka parhaan tv-sarjan tällä hetkellä 4. tuotantokausi jatkuu Briteissä. Trailereiden mukaan kausi vaikuttaa erittäin kovalta. Tunteita ei olla säästelty. Se näkyy näissä screencapseissäkin! Ei jaksa odottaa, toivottavasti saataisiin sarja nopeasti meillekin pyörimään. Pakko tosin myöntää, että en taida edes yrittää jaksaa ja etsin jaksot sitä ennen jostain päin internetiä.

N

ps. I love you, Freddie.





Feeling Chanely

Tänään, ja oikeasti aina, innostaa Chanel! Chaneleita netissä selatessani löysin upean kuvan, joka toi mieleeni ystäväni! Tyttö, joka isoa kateutta aiheuttavasti omistaa 2.55:n. Ja hei, kuinka vääryyttä, tämän tytön nimi on vielä Koko. Huoh.

N


keskiviikko 27. tammikuuta 2010

I want you

Kuumuus! Kuinka virkistävää törmätä tällaiseen näkyyn The Sartorialist -blogin sivuilla ainaisten pyöreäsilmälasipäisten kireä neuletakki päällä Pariisissa pyörivien muotitoimittajien seasta! Kun viileys ja kuumuus yhdistyy täydellisesti.

N


tiistai 26. tammikuuta 2010

Saludos de Mexico !

Hola! Ja pahoittelut meikän bloghiljaisuuden johdosta! Oli sitä lomaa ja joulua ja reissua.. ja laiskuutta! Alla muutama kuva Mexicon reissulta. Mieletön maa, TODELLA iso. Meni tyttöjen reissupläänit hieman uusiksi kun tajuttiin kuinka valtava maa on kyseessä, ja kuinka paljon liikkumista paikasta toiseen hieman hankaloittaa se melko laaja vuoristo. Plakkariin jäi kuitenkin yksi hooceempi 17 tunnin bussiretki Mexico citystä rannikolle. Mutta ihanaa oli. Eniten sydämeni tykytti surffikaupunki Puerto Escondidolle ( Mexican pipeline!) sekä Mexico Cityssä sijaitsevalle Coyoacanin kaupunkinosalle. (sieltä löytyy Fridan Kahlon Casa Azul!)  Tuliasina muutama extrakilo lukuisista bisseistä sekä herrrrkullisista tacoenchilladafajitasguacamole-annoksista, mutta myös espanjan kielen karttuminen! Mexicossa puhutaan ihanan selkeästi, ja kärsivällisesti kuunneltiin vasta Que tal-kirjan ykkösosan tahkonnutta tyttöä.
Seuraavalla reissulla jos pääsisi sinne pohjoiseen kaveria moikkaamaan.. 

V

Feliz año nuevo todos!













lauantai 23. tammikuuta 2010

Syyssävelmiä ja lauluja

Parasta kotimaista musiikkia toimittaa meille tällä hetkellä ihastuttava Yona! Sulosointuja ja herkkiä lyriikoita. Levy on monipuolinen, mutta henkilökohtaiset suosikkibiisit ovat Pilvet liikkuu, minä en sekä Huuhkaja. Suosittelen siis, rauhoittaa kummasti!

N


maanantai 18. tammikuuta 2010

Tammikuun itkuvirsi

Tuntuu olevan jonkinlainen blogitrendi itkeä lämpimämpien säiden perään, että saisi käyttää kevyempiä vaatteita! Ja täällä ollaan ihan samoilla linjoilla. En tässä edes haikaile mitään helteitä, vaan sellaisia, että pärjäisi ilman takkia, välipaitoja ja sukkahousuja! Kevät tulisitko jo!

N





tiistai 12. tammikuuta 2010

Värillä on väliä

Meillä on töissä tänään puhuttu paljon valoista ja väreistä valokuvissa. Youngna Park on erittäin hyvä esimerkki kuinka löytää näitä molempia ihan arkisistakin paikoista. Kannustan myös kaikkia nauttimaan erittäin kauniista maisemista mitä meille tällä hetkellä tarjoillaan täällä Helsingissä. Koska viimeksi puut ovat näyttäneet noin kauniilta?

N







torstai 7. tammikuuta 2010

Uusi vuosi, uudet eväät!

Pahoittelut lokihiljaisuudesta. Pyhät, duunikuviot, reissut ja muut mullistavat kuviot ovat sekoittaneet näiden tyttöjen aikataulut ja sen seurauksena tämä on jäänyt. Mutta eiköähän nyt kun uusi vuosikymmen ja arki lähde tästä paremmin käyntiin, tulee tännekin eloa enemmän. Nyt pitää haippaa tän hetken ehdottomasti kovinta levyä: Alicia Keysin The Element of Freedom. Huhhuh mitä kamaa! Tässä yksi suosikeista, joka on soinut aikamoisen repeatilla omista kajareistani.

N