torstai 24. joulukuuta 2009

tiistai 22. joulukuuta 2009

Summer in the park

Nyt tulee erittäin epäjouluinen postaus. Kaverini löysi aivan ihastuttavan kuvakansion ja voi vitsi tuli ihan vappufiilis. Nyt ei muuta odotellakaan kuin, että lumet sulaisi, voisi aloittaa grillikauden ja jalkatatuoinnit saataisiin esiin.

N






keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Bohemian Rhapsody vol. 2

Edellisessä postauksessani mainitsin Joulukuun Divaanissa olleen Boheemisti rock -jutun. Blogin toisen osapuolen pyynnöstä, skannailin sitten itse jutun tänne. Jos huonekalut vaihdettaisiin -50-lvun funkkiskalusteisiin, olisi unelmakotini tässä!

N






tiistai 8. joulukuuta 2009

Sama nainen

Kamuni, hyvin lahjakas valokuvaaja Mikko Harma taitaa myös musiikkivideon teon! 
Esittelyssä hänen 4. taidonnäytteensä musavideorintamalla supersuloiselle Chisulle
Ja biisikin niiiin hyvä.

V
Sama nainen -video

CHISU [kisu] | MySpace-musiikkivideot

Bohemian Rhapsody

Tänään postiluukusta tipahti uusi Divaani-lehti. Harvoin mikään suomalaisessa sisustus-lehdessä ollut juttu on inspiroinut niin paljon, kuin uuden lehden sivulta 26 alkanut Boheemisti Rock -juttu. Aivan ihastuttava. Ja pitihän samassa hengessä kaivaa pari kuvaa sisustus-blogeista. Vain joulukoristeet puuttuvat.

N





maanantai 7. joulukuuta 2009

HM & Gina Tricot

Tässä muutamat söpöt poiminnat HM:n Divided denim ss10- sekä Gina Tricotin ss10-mallistoista. Raitaa, ruusua ja farkkua; we like.

N&V










Bestseller & Diesel SS10

Sarjassa parempi myöhään kuin ei milloinkaan-postaus. Eli Bestsellerin ja Dieselin kevätkesää pressipäiviltä jotka olivat aikoja sitten. 

V&N

Diesel
Diesel
Diesel

Bestseller - Object, Very Vero Moda, ONLY, Vero Moda

Selected Femme

Pieces

Viikon kuva

Jostain syystä ihana Heath Ledger oli mielessäni paljon viime viikonloppuna. Voi että, kun menetettiin jotain niin hienoa ihan liian aikaisin. Ansaitsee ehdottomasti kyllä viikon kuvan.

N