torstai 27. elokuuta 2009

Lily on i-D

Miten olen missannut tämän!? Upeat kuvat  ja kansi Lilystä kesäkuun i-D:n Fun Issuessa. Kuvannut Alasdair McLellan ja stailannut Kate Moss (!) Aivan ihania. Kuvaajasta lisää myöhemmin. (Lily, olit ihana myös livenä!)

V






keskiviikko 26. elokuuta 2009

September is the new January

Näin meilläkin Basson toimituksessa! September issue -leffa ulkona ylihuomenna (US) ja Basson oma versio 11.9.

N

perjantai 21. elokuuta 2009

torstai 20. elokuuta 2009

Sis

Huh, kesän rankat lopetusjamit eli Flow ohi, ja onneksi myös 3 päivän melkoisen raskas palautuminen tapahtumasta suoritettu. Puuh! Mielettömiä keikkoja, ihmisiä, muistoja. Muistoja kuvien muodossa mm ensi kuun Basso-lehdessä sekä Basso Tv:ssä!
Myös Facehunter eli  Yvan Rodic ehti käväistä Suvilahdessa tsekkaamassa hipsteritarjontamme (gotta love söndiksen hipsteri-artikkeli, hih), Monsieur Yvan kuvasi mm. siskoani ja päätyikin kreisibailaamaan hänen kanssaan koko loppuillan. (Tästäkö syystä köyhä kuvatarjonta perjantailta? haha..). Rodicilla nykyään myös toinen, omaa nimeä kantava blogi,  jossa fiiliskuvia päiväkirjamaisesti paikoista ja ihmisistä, missä ikinä tyylibongari liikkuukin. 
Lahjakas ja luova tyyppi, ihan hauskan näköinenkin. Parasta meidän kohtaamisessa oli tyypin meikälle antama muka huomaamaton once over-tsekki ('onks kuvausmatksuu, joo ei oo') ja välittömästi jutun jatkaminen systerin kanssa mut ignooraten. :D 

V

         pikkusisko isoäitimme vaatteissa. eli blogimatskuu. mikä hipsteri!

tiistai 18. elokuuta 2009

Odotan kuin uutta kuuta!

Syyskuun odotetuin lehti! Kristen Stewart Dazed & Confusedin kannessa. Hipoo täydellisyyttä.

N


sunnuntai 16. elokuuta 2009

Song for this musical sunday!

Upea päivä! Upea biisi! Upea fiilis!

N

perjantai 7. elokuuta 2009

Tossushow

Tässä on viime päivät ollut skidiä tossusirkusta toimituksessa. Kymmeniä pareja tennareita joista pitäisi valita (ja kuvata) ne hienoimmat syksyn lehteen. Sneakers, gotta love them! Auttaisi edes vähän tulevaan sukka-ahdistukseen (jokasyksyinen ja aina reissuilta palatessa tapahtuva traaginen sandaalit & paljaat varpaat sukkiin ja kenkiin-vaihto) jos muutamat näistä söpöläisistä tossupareista saisi kotiin... Eli muista tsekata Basso Magazine # 4, ulkona 11.9. !

V


 Vans & DC . Ihan pakkopoisto noi mokkasiinitennarit, rakkautta!

Converse & DC

    Söpöläiset mustana. Mustat käy aina kaiken kanssa. Ei voi mitään, noi kans.

Coq le sportif

I swear it's genuine!

Haha, nerokasta!

V

kuva: outsapop

torstai 6. elokuuta 2009

Paris, je t'aime

Ystäväni on tehnyt aivan kadehdittavan päätöksen, hän muuttaa vuodeksi Pariisiin! Tämän innoittamana olen viime päivät juonut maitokahvia mahan täydeltä, katsellut elokuvia Pariisista ja kuunnellut ranskankielistä musiikkia. Se kaupunki ei kyllästytä ikinä.
Suosituksina elokuvista ensimmäisenä pienelokuvista koottu Pariisi, rakkaudella vuodelta 2006. 19 eri ohjaajaa on kuvannut oman näkemyksensä rakkaudesta Pariisissa. Eivät missään nimessä ole ennalta-arvattavia 'nainen ja mies rakastuu Pariisissa' -pätkiä. Toinen on Wes Andersonin ohjaama ja Natalie Portmanin ja Jason Schwartzmanin tähdittämä lyhyetelokuva Hotel Chevalier. Ah, mitä kerrontaa!
Ja työaikana voi kivasti haaveilla kroisanteista ja Montmartren pikkukaduista kuuntelemalla samalla kuulokkeista aivan ihanaa (tosin kanadalaista) Cœur de Piratea. Mitä fiiliksiä! 

Nyt vaan etsimään halpoja lentoja!

N



Cœur de Pirate

Hotel Chevalier

Pariisi, rakkaudella

Montmartre

Makia does it again

Makia s/s 2010-katalogi on taas aika hieno ilmestys. Kimmo Syvärin kuvat päräyttäviä, ja stoori katalogin ideasta ja toteutuksesta on ainakin erilainen. Ystäväni Kimmo ja Totti lähtivät kesän alussa perinteiselle road tripille Eurooppaan auto täynnä kuvauskamoja ja Makiaa tavoitteena tulla kotiin katalogi-kuvat taskussa. 11000 km:a kundit reissasivat ympäri Eurooppaa, ja tapasivat ja kuvasivat Makiaa inspiroivia ihmisiä/ystäviä jotka edustivat eri lafkoja ja brändejä. (mm. Burton, Element!) Kuvissa siis kilpailevien merkkien tyypit malleina pienten stoorien kera. Hienoo!
Uudessa katalogissa myös ensimmäistä kertaa naisedustus, toivottavasti seuraavalla kerralla naisten mallistoa päällä! Fingers crossed!

V








   Sankarikaksikkomme ja reissuviikset. Sweet.

keskiviikko 5. elokuuta 2009

Who loves me?

Terveisiä lomalta! 4 viikkoa aivot narikassa, aivan mahtavaa. Kesäkuvia ainakin Ranskasta luvassa.
Mutta aloitetaan LiLolla: rakas kreisibailaajamme looking goood on Elle Uk! Muu anti ollut sitten hieman köyhempää: haastattelussa ilmeisesti kerrotaan ainoastaan siitä kuinka LiLo laittanut artikkelin toimittajaa 6-0; feidausta toisen perään, Ellen kuvaustiimin odotuttamista (vain 12 h) etc. Hei ei oo helppo olla LiLo, mitä jos Sam on taas ollut todella bitch.. No, kuviahan me tässä ihailemme. Kameran takana ollut Rankin, yksi brittien 90-luvun lopun it-kuvaajista; oli perustamassa Dazed & Confused-lehteä, julkkisten hovikuvaaja, käytti ysärinä supermuodikasta ringflashiä lähes kaikissa kuvissaan...

V







kuvat: Elle Uk

maanantai 3. elokuuta 2009

Cotton candy for your eyes!

Nyt se on löytynyt. Lempiblogini! Ranskalaisen bloggarin keräämiä unenomaisia, herkkiä valokuvia. Aikamoinen hattarayliannostus, mutta ah, niin ihanaa! Tsikiditsekkaa Souvenirs!

N








kuvat: yllämainitusta osoitteesta