tiistai 28. heinäkuuta 2009

Once Wed

Vaikka en ole itse lähelläkään naimisiin menoa, rakastan häihin liittyviä televisio-ohjelmia! Ja näin kesällä niitä tuppaa tulemaan lähes jokaiselta TV-kanavalta. Lähinnä se on kaveriporukassa naureskelua, että "minun häihin ei sitten mitään tollaisia". Mutta nyt olen löytänyt aivan ihanan design-hääblogin, Once Wed. Makeita ideoita, koristeita, kortteja, pukuja, teemoja ja listaa voi jatkaa. Sivua voi suositella myös sellaisille, jotka eivät ole yhtään hääinnokkaita, mutta ovat kiinnostuneita järjestämään erilaisia teemabileitä! Esimerkkinä yksi suosikkipareistani sivulla, Adam & Halli ja heidän sirkus-häät.

Tässä vielä aivan video hulppean hauskasta sisääntulosta! Siitä välittyy kyllä aito ja oikea ilo naimisiin menosta!

Teille joilla on vielä kesähäitä tiedossa, tai olette itse menossa naimisiin, nauttikaa bileistä!

N








keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

There are lot of fishes in the "sea"

Tässä täydellinen esimerkki liikkuvan kuvan ja musiikin täydellisestä yhdistämisestä. Kauneinta mitä olen pitkiin aikoihin nähnyt.

maanantai 20. heinäkuuta 2009

LiLo, please come back!

Ihanaa, LiLo alkaa oikeasti saamaan elämäänsä jonkinlaiseen kuosiin. Lindsayn uudet Fornarinan fall-winter/0910 kuvat on jo jopa aika freesejä. Johtuuko tämä puhkimenevästä kovasta valosta? Todennäköisesti, mutta minä ainakin haluan uskoa, että Liloa voisi taas pian nähdä valkokankaalla.

N






lauantai 18. heinäkuuta 2009

tiistai 14. heinäkuuta 2009

maanantai 13. heinäkuuta 2009

torstai 9. heinäkuuta 2009

cruel summer

Kesäterkut! Loma on nyt ohi ja palattu koneen ääreen, joten eiköhän päivityskin tihene. Lomareissustani teen erillisen postauksen, mutta nyt on hyvä aloittaa kesäfiiliksillä. Tämän hetken lemppariblogini on san franciscolaisen harrastelijavalokuvaajan design-blogi sfgirlbybay. Tähän olen kerännyt sieltä ihanimpia ja kesäisimpiä valokuvia. Ihailkaa ja ihastukaa. Minä ainakin aion.

N








perjantai 3. heinäkuuta 2009

Nikita

Yksi lempi vaatemerkeistäni on tyttöjen tytöille suunnittelema Nikita. Nikita Clothing on islantilaisen Heida Birgirsdottirin 8 v. sitten pienessä Reykjaviklaisessa vaateputiikissa perustettu 'for the girls who ride'- merkki jota nykyään myydään yli 30 maassa. (jopa meillä, wow!) Eli rentoja vaatteita mimmeille jotka tekevät, (laskevat, surffaavat, skeittaavat...) eivätkä vain katso vierestä. Vaatteet ovat värikkäitä, hauskoja, rentoja mutta silti ihanan tyttömäisiä ja koot reiluja (M-koko oikeasti M..) Nikitalta löytyy streetwear ja outerwear-mallistot. Kuvat myös hiton hyviä, malleina merkkiä edustavat laskija/surffitytöt.

V





kuvat: Nikita Clothing

keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Greetings from London!

Kesä-Lontoo ei pettänyt. Tytöt kauniita, pojat tyylikkäitä, olut hyvää, uusia baareja, puistot täynnä ihmisiä, satoja houkuttelevia kauppoja. Lontoo on niin inspiroiva kaupunki! Ihmisiä voisi tuijotella loputtomasti. Tytöillä oli paljon vintagea, pojilla ne käärityt lahkeet ja purkkarit. Baarien terassit ulottuivat juuri niin pitkälle kuin ihmiset olivat levittäytyneet. Eloa ja toimintaa kaikkialla! Paluuahdistuksissani jaksoin manata kuinka kukaan Helsingissä ei tee mitään. Sunnuntaisinkin tämä on kunnon aavekaupunki. (paitsi ehkä nyt kesällä..) Ahh, London!

V

Brick Lane: where the trendiest meet.

Top shopissa käynti on melko ahdistava kokemus; pulju on aina NIIN tukossa. Kuvat Kate Mossin nurkasta


Kävimme V&A museossa jossa oli Fashion näyttely ja Royal College of Artista fashion design 2008 valmistuneiden esittely- Yllä Heikki                                                        Salonen ja mekko joka esiintyi blogissa joskus kaaauan sitten.










Teimme reissulla myös vähän töitä: kuvasimme Basson syksyn lehden muotistoorin







Crew: Stylisti, George-malli, meikkari, Luke-malli. Kuvaus ohi, olutta tekis mieli.