maanantai 29. kesäkuuta 2009

Sandra Freij

Olen löytänyt uuden valokuvaaja-suosikin! Ruotsalaisen Sandra Freijn yksinkertainen, melko konseptuaalinen tyyli kolahtaa. Mielettömät lataukset kuvissa. Halitsee myös 'ryhmäkuvat'. Ei todellakaan ole helppoa kuvata monta mallia yhtä aikaa. Katsokaa vaikka tästä vika kuva tai N: luistelupostaus, jossa Freijn herkkä luistelu-muotistoori. 

V











perjantai 26. kesäkuuta 2009

nikee & tuttui

Kesäheei! Nike järjesti pari viikkoa sitten aamiastilaisuuden jossa puhuttiin paljon ulkoliikunnan hyvistä puolista. Näillä ilmoilla ei haluakaan harrastaa muuta kuin ulkoliikuntaa, kuka sitä nyt sisällä huhkii helteellä! Viime päivinä on aamut/illat menneet joko lenkkipolulla tai stadikalla rehkien. Very nice. Ulkoliikunta tekee hyvää mielelle ja keholle; vähentää stressiä, virkistää mieltä, d-vitamiinia..  Puhumattakaan kuinka paljon kiinnostavampaa on juosta maastossa kuin juoksumatolla. Maastossa juokseminen sitäpaitsi kuluttaa tuplasti enemmän.

V


Kiitos Niken olen tällä hetkellä elämäni vaikeimman tehtävän edessä. Meikä, jolle tuottaa äärimmäisen suuria vaikeuksia pelkästään irtokarkkien valikointi, 'joudun' suunnittelemaan itselleen NikeiD-tossut. Kääk, miljoonia mahdollisuuksia, värivaihtoehtoja, malleja.. huuh. Otanko juoksukengät, jumpatossut, sneakerit? Minkä värinen pohja, nauhat, sivut.. Voisko joku tehdän tän mun puolesta? 





Milttonin järjestämä Summer Spa-tapahtuma oli täynnä kivoja tuttuja.

    Stylistimeikkari Aino Heiniö

     Milttonin aina iloinen ja ihana Eeva-Kaisa

    Emma pääsi fanikuvaan High School Musicalin tähtien kanssa

  Karin Lindroos & Jeanette Öhman

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Det stora suget

Tuttavani monilahjakas freelancer valokuvaaja-stylisti Karin Lindroos on julkaissut graafikkomiehensä Magnusin Lindströmin kanssa keittokirjan. Ja miten mielettömän ihanan näköinen keittokirja tämä onkaan. Kuvat ja stailauksen on siis tehnyt Karin ja ruokaohjeet/ruoan sekä taiton puolestaan Magnus. Silmäniloa ja ruotsin kielen kertausta. Niin ja tietysti ruokaohjeita festaripöperöistä herkkumuffinsseihin.

V




perjantai 12. kesäkuuta 2009

Nilkat esiin

Terkkuja Oslosta! En sen enempää reissustani nyt kerro, mutta pakko todeta että norjalaiset pojat osaavat pukeutua! Ja mikä siellä näkyi vahvana, oli tämän kesän ehdoton hitti, käärityt lahkeet. Helppo keino saada itsensä näyttämään astetta paremmalta. Ei ole merkitystä minkälaiset housut sinulla on jalassa, käärityt lahkeet -tyyli sopii pilleistä chinoihin. Alla hyviä esimerkkejä eri tyyleistä. Tämä on myös varsin toimiva staili tänne meidän kesään, kun ilmat eivät anna shortseille myöden. Kun käärii lahkeet juuri nilkkojen yläpuolelle, kesäistyy tyyli heitolla, mutta ei tarvitse pelätä kylmettymiseltä. Jalkaan loaferit, kangastossut tai kaikkein kesäisin veto, purjehduskengät, niin johan kääntyy päät! Syksyllä sama tyyli säilyy, kun lahkeet tunkee korkeisiin maihareihin (katso Hennes & Mauritzin syys-promokuvat alla). 

Niin, ja tämä tyyli sopii myös mimmeille.

N









kuvat: lookbook, e4, press

keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Basso Festival 2009













kuvat: Erkka Luutonen

tiistai 9. kesäkuuta 2009

The Twilight Saga: New Moon

Viikko sitten sunnuntaina meitä Twilight-fiilistelijöitä hemmoteltiin oikein olan takaa, kun elokuva putsasi pöydän MTV Movie Awardseissa. Voitto tuli molemmille päätähdille, parhaasta taistelukohtauksesta, parhaasta suudelmasta ja tietenkin elokuva palkittiin vuoden parhaana elokuvana. Nämä lähinnä oli ennalta-arvattavia, mutta isoin juttu oli kun samoissa kesteissä näytettiin ensimmäinen versio Twilightin jatko-osan New Moonin trailerista! Vaikka nyt on kesä vasta aluillaan, niin silti kielen päälläni on lause: Olisipa jo marraskuu! TSEKKAA ITSE!

N

Robin ja Kristenin melkeinpusu MTV Movie Awardseissa.

Kristen Stewartin asu voitti Teen Voguen toukokuun paras asu -skaban! 




torstai 4. kesäkuuta 2009

Valerie Phillips

Lempparikuvaajieni esittelysarja jatkuu! Tällä kertaa vuorossa Manhattanilla syntynyt Lontoossa asuva valokuvaaja Valerie Phillips. Hänen kuvissaan on juuri sitä konstailematonta fiilistelyä ja fiilistä, sekä malleihin/ihmisiin keskittymistä, jota ihailen ja haluaisin omissa kuvissanikin näkyvän. Phillips on kuvannut muotia mm Nylonille ja mainoskamppanjoita Dr. Martensille sekä julkaissut muutaman kirjan. (kuinka hauskalta kuulostaa 'I can't believe a girl is playing me Metallica'-kirja? :)) Oli kyseessä omakirja-proggis tai mainoskamppis, kuvista aina näkyy hänen oma tyylinsä/leimansa. Niin ihailtavaa. Käykää ihmeessä tsekkaamassa kuvaajan päräyttävä saitti.

V