perjantai 29. toukokuuta 2009

What is your favorite animal?

Nättejä eläinprinttejä myy Etsy.

N





torstai 28. toukokuuta 2009

Kesä Kate

Löysin tämän ihanan Kate Mossin tähdittämän editorialin Inez van Lamzweerden ja Vinoodh Matadin kuvaamana selatessani Rumin blogia. Katesta voisi laittaa sadoittain mielettömiä muotieditorialeja; nainen on vaan niin upea. 

V




tiistai 26. toukokuuta 2009

Garden dining

Vihdoin olemme saaneet lehdet puihin ja ruohot vihreäksi nurmikoihin. Nyt en odota mitään muuta, kuin että pääsisin ihaniin puutarhoihin ja pihoihin viettämään mukavia ruokakestejä, piknikkejä tai ihan vain rauhallista lomalounasta kirjan kanssa. Mikään ei ole parempaa kuin ulkona, ja tarkemmin vielä puutarhassa, syöminen! Nam.

N







kuvat: sfgirlbybay, nibs, omat arkistot

Rumi

Fashion Toastin Rumi kuuluu muotibloggaredien aatelisiin, blogissa vierailee päivittäin tuhansia inspiroitumassa mimmin tyylistä. Meikä on sen verran tavis, että Rumin nykyinen tyyli on skidisti too much, vähän vanhemmasta ja iisimmästä tyylistä diggailen enemmän. Mutta ihailen suuresti blogin kuvia, jotka ovat Rumin poikaystävän Colinin käsialaa. Pariskunta selvästi panostaa kuviin ja se näkyy. Rumin poikaystävästä on kehittynyt melkoisen lahjakas parissa vuodessa, tyypillä on selvästi kuvan tajua. Ja Californian auringon alla otetuista kuvista tulee aina hyvä fiilis.

V


















BF & kuvaaja. iha cute.

maanantai 25. toukokuuta 2009

Kesämuotia

Basson muotia kuvattiin tällä kertaa jo melkein kesäisissä tunnelmissa; mallien huulet sinertivät vain muutamaan otteeseen.. Mallimme Jessica ja David olivat upeita molemmat; Jessica hurmasi luonnonpunaisilla hiuksilla ja ruotsalaisvahvistuksemme Davidin kikkarahiukset ja mieletön luusto olivat kuumaa kamaa. Ahh inspiroivat mallit, tekevät kuvaamisesta niin mukavaa! 
Kuvaussuunnitelmat muuttuivat viime hetkellä. Alustava plan oli tehdä festarihenkinen road trip-stoori, mutta surkeiden lokaatioiden takia tämä ei natsannut. (miksei täältä löydy keskiamerikkalaista open roadia kuvauksellisten bensis-dinereiden kera???) Maantie vaihtui itä-helsinkiläiseen metsään, road trip-stoori metsä-autiotalo-mökkeily fiilistelyyn. 

V

Maski ja sovittelua stylisti Emilian kotona.

Nuo kiharat!
Melkein perillä. Mallit luonnollisesti roudauspuuhissa.
Propsit mallillemme Jessicalle; mieletön tsemppaus pikkusorteissa viileässä metsen siimeksessä.

Viltti toimitti rekin virkaa.
Emilia Laitanen
Myös puut toimivat sujuvasti vaaterekkinä.
David from Sweden. Han var jätte kiva!

perjantai 22. toukokuuta 2009

Love love love

Tällä viikolla tuli Yhdysvalloissa Gossip Girlin 2. tuotantokauden viimeinen jakso. Paljastamatta mitään juonista, käänteistä tai ratkaisusta, jaan teille jakson lopetusbiisin. Ja koska vietetäänhän tänä kesänä legendaarisen rakkauden kesän 60-vuotisjuhlaa, tässä teille Season of Love.

N


tiistai 19. toukokuuta 2009

Liukuvärin paluu

Jo reilun vuoden päivät liuku-, solmu- ja batiikkivärit ovat tehneet paluuta vaatteisiin, mutta tänä keväänä oman värinsä ovat saaneet myös lehdet. Tässä kolme esimerkkiä toukokuun lehtivalikoimasta. Uusimman Imagen ja InStylen logot ovat törkkästy liukuväripalkkiin ja saman kuun Nylonin kannessa logo on pidetty tasaisena, mutta kaikki muut tekstit ovatkin saaneet ihanan värikylvyn. Vaikka esimerkkiä ei olekaan tässä, on tuon Nylonin sisältö vedetty aivan överiksi noiden liukuvärjäysten kanssa. Joka aukeamalta löytyy erisävyisiä gradienteja. Käy selailemassa lehtihyllyllä, jos et vielä omaa omista. Ja erikoisinta tässä buumissa on se, että yksikään näistä lehdistä ei näytä lainkaan pahalta! Jokin vaisto sanoo, että tämä trendi ei ihan heti väisty!

N

edit. Löytyihän, toukokuun Nylonin voi lukea ilmaiseksi täältä.



torstai 14. toukokuuta 2009

Dev Patel

Näyttelija Dev Patel on niin liikkis söpö ihana! 19-vuotias näyttelijä on yksi Nylonin Young Hollywood-issuen harvoista valituista.  Superhyvässä Skins-sarjassa Devin näyttelemä Anwar on hulvattoman hauska hahmo, mutta niin oli kyllä melkein sarjan kaikki tyypit. Voi kun Skinsiä tehtäihiin vielä vanhalla poppoolla, mutta new generation on jo kehissä. Silti uusia seasoneita odotellessa.. Niin ja Devin uusia roolisuorituksia!
Alla olevassa videossa suosiosta hämmentyneen Devin fiiliksiä.

V




NYLON TV + Dev Patel



Ocean's Blue

Mieletön bikini/uima-asu editorial! Valokuvaaja Alasdair McDellan todistaa että uikkari-muotistooristakin voi saada ihanan rajun. Malli Lara Stone myös aika kuumis. Ihan pikkasen pitää tota omaa treeniä vielä kiristää... Kuvat kesäkuun Vogue UK:ssa.

V