tiistai 31. maaliskuuta 2009

Työpöytä koreaksi

Nyt kaikkien läppäreiden ja pöytäkoneiden ruudut näteiksi Kindredistä! Ihania wallpapereitä!

N



sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Bang-bang-bangs

Oi jos minulle sopisi otsatukka! Nämä alla olevat tukat ovat saaneet hirvittävän otsis-kuumeen, mutta täytyy pysyä kylmänä ja muistaa, että se ei vain ole tämän tytön päähän sopiva juttu. Höh.

N





kuvat: justjared

torstai 26. maaliskuuta 2009

Söpöilyä Saksasta

Tässä loistava verkkokauppa kaikille, jotka tykkäävät suloisista yksityiskohdista ja satuhahmoista. Enna's shop on saksalainen internetputiikki, joka kuuluu isompaan DaWanda-sivuun. Yhteensä koko kauppa tarjoaa sivutolkulla ihanuuksia, varsinkin niille, jotka ovat etsineet kohtuuhintaista paikkaa ostaa seinätarroja! Suosittelen tsekkaamista!

N





keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Lollipop

Vaikka eilen sain kuulla yhden varsin masentavan asian joka vaikuttaa vahvasti tulevaisuuteeni ja raha-asioihin, ei tällaisella ilmalla jaksa murjottaa! Nauttikaa lukijat!

N

tiistai 24. maaliskuuta 2009

Leighton tossukasvoksi

Gossari Blair Waldorf eli näyttelijä Leighton Meester on Reebokin tossumalliston uusi mainoskasvo. Ihan freshiä nähdä preppy Blair söpöilemässä streetimmin. Ja ihan kivat tennaritkin, vaikkei ehkä mitään tajunnan räjäyttävää Reebokilta.

V



perjantai 20. maaliskuuta 2009

I got googled

Nettiselaimen avaus sai tänään minut hyvälle tuulelle! Googlen logon oli päässyt kuvittamaan lastenkirjojakin tehnyt Eric Carle.

N

keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Kevät kotiin

Kotini kuvattiin reilu viikko sitten esiteltäväksi sisustuslehteen. Jutun läpimeno ei ole vielä täysin varmaa, mutta se pisti katsomaan asuntoani ihan uusin silmin. Olen kerennyt asumaan nykyisessä kämpässäni vasta reilu neljä kuukautta, joten väistämättä se ei ole siinä pisteessä missä haluaisin. Puuttuu tauluja, verhoja, hyllyjä jne. Varsinkin kuvaukset pisti intoa laittamaan se vihdoin kuntoon. Myös jo ihanasti kolkutteleva kevät on tehnyt tehtävänsä, ja mitä kaipaan asuntooni nyt, on värejä! Tässä hieman miellekuvia väreistä ja tunnelmista joita ehkä pian saisin tuotua pikkuyksiööni.

N





kuvat erinäisistä blogeista

torstai 12. maaliskuuta 2009

Perfection vol.2

Talvi kuluu nopeasti ohi kun on jotain odotettavaa! Nyt lähinnä odottelen GQ:n huhtikuun numeroa, jonka pää feature-juttu on britti-Robert Pattinsonista. Ah siinä vasta unelmapoika tälle tytölle.

N




keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Bassoradio music awards 09

Oli erittäin onnistunut ilta! Lisää kuvia fb:n Basso groupissa.

V


Illan komia juontotiimi Jusa & Tuke




Asa pokkas muutaman.

Henkilökuntaa alla


kuvat: eerikki pokela & annina kivikari

maanantai 9. maaliskuuta 2009

Harley: wow!

Wau miten siisti muoti ja mikä mimmi! Oon ilmeisesti aika out, koska en ole Harley Newtoninsta aiemmin kuullut. Mimmi on supercool it party girl, joka kreisibailaa mm. Misha Bartonin, sekä muiden viileiden julkkismimmien kanssa. Cobra snakesta luonnollisesti löytyy tyttöjen bilekuvia, niin ja Harleyn Myspacesta! Ottaisko se mut frendikseen...

V

kuvissa niin upee valo, hei haluun niin Californiaan kuvaamaan! 













kuvat: popmagagirl

perjantai 6. maaliskuuta 2009

BRMA09

Tanssikengät jalkaan ja tänne! Tänään lähtee!

N

torstai 5. maaliskuuta 2009

Lovely layout

Untitled Magazinen 003-numerossa suloinen muotistoori. Upeat kuvat ja erittäin hieno taitto. 

V








photos: Anna Wolf